Volkswagen Beetle 1303 – 1973

Για Σκαραβαίο δεν είχα ξαναγράψει ποτέ, έψαξα λοιπόν πολύ για να βρω σωστές πληροφορίες για τα διάφορα σπάνια εξαρτήματα που ακόμη σπανιότερα χρησιμοποιούνται. Αλλά ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν παλιού τύπου σκαραβαίο που τρέχει στα Dragster. τότε τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν προκλητικά! Και όλα αυτά εδώ στη Βόρεια Ελλάδα όχι μακριά παρακαλώ!

Essen Motor Show – Wir machen euch die Halle heiss…

Έχοντας επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές τη Γερμανία, για εργασιακούς σκοπούς, καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι η καλύτερη περίοδος, για να δεις, να θαυμάσεις, να απορήσεις, να ρωτήσεις, να γουστάρεις, να «γεμίσεις» και να γυρίσεις, είναι οι μέρες, που πραγματοποιείται το Essen Motor Show. Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάναμε… ούτε μεσούσης της κρίσης!

GOLF VI 2.0D 270PS – Tο κορίτσι και τα άλογα!

Την αλήστου μνήμης ταινία «το κορίτσι και το άλογο» την έχετε ακουστά; Αποφασίσαμε να την αναβιώσουμε στο τεύχος αυτού του μήνα σε όλο της το μεγαλείο, αλλά με… περισσότερους συμπρωταγωνιστές!

VW Golf I 1.8 16V 250PS – Τίτλος: Ο παλιός είναι αλλιώς …

Για ακόμα μια φορά στις σελίδες του περιοδικού μας φιλοξενούμε ένα θρύλο που άφησε εποχή στην ιστορία της VW μετά από τον σκαραβαίο(BEETLE). Πιο συγκεκριμένα με ένα Golf πρώτης γενιάς το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάιο του 1974, και όσο περνάει ο καιρός όλο και χάνεται η αξία του και κυρίως εδώ στην Ελλάδα.

Volkswagen Brasilia – 1977 – Από το 1977 με άποψη VW

Μπραζίλια ένα από τα ποιο ιδιαίτερα μοντέλα που έχει βγάλει η εταιρία και φυσικά ένα από τα πιο σπάνια σήμερα! Το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε, όχι στη μαμά έκδοση αλλά σε… Tuning  Edition!

AUDI DTM 2.0 330PS – ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ-ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΓΑ

Για να εκτιμήσεις την αληθινή ουσία ενός Audi δύο τινά πρέπει να συμβούν: ή να το έχεις ή να το μάθεις. Το TUNING ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Έχει τις κεραίες του ανοιχτές και μαθαίνει για τα best of, παντού και πάντα. Σε προηγούμενο τεύχος παρουσιάσαμε αυτό το DTM στα reader’s rides, αλλά επειδή θεωρήσαμε ιεροσυλία να μην του δώσουμε την πρέπουσα σημασία, το ξανασερβίρουμε …σε γενναιότερη δόση αυτή τη φορά.

VW Scirocco 1.4TSi 200PS – SCIROCCOS Ο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

¨Ένα απλό αεράκι ήταν αρχικά το VW Scirocco πριν αναλάβει τη βελτίωσή του ο οίκος της ΝΟΤΗΕLLE, αφού το μετέτρεψε σε έναν SCIROCCO (ΣΙΡΟΚΟ), τον νοτιοανατολικό άνεμο, κάνοντας μετατροπές τόσο στην εμφάνιση, όσο και στον κινητήρα του.

Seat Leon 1.8T 20V 265PS – leonτάρι είναι βρυχάται

Παρουσιάστηκε το 1998 στο Martorell της Ισπανίας και βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς 2001. Σχεδιάστηκε από τον Giorgetto Giugiaro και έπαιξε τον ρόλο του πιο σπορτίφ και φτηνού VW Golf IV και Audi A3.

Audi A4 1.8T 250PS – Rosonero εν δράσει

Στη ζωή του άντρα υπάρχουν πολλοί σταθμοί: σημαντικοί, αξέχαστοι, δύσκολοι, καθοριστικοί …αμέτρητα επίθετα στη σειρά. Κι έχουν να κάνουν με τρία πράγματα: με τις γυναίκες, με το ποδόσφαιρο και με τα αυτοκίνητα. Οι προτεραιότητες του καθένα διαφέρουν –κατά βάση οι γυναίκες και το sex προηγούνται πάντα- αλλά, όταν «κολλήσουν» σε κάτι από αυτά, δεν υπάρχει γυρισμός. Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να πετύχουν. Γκόμενοι εν δράσει, ποδοσφαιρο-maniacs εν δράσει, γκαζάκηδες σε τρελή δράση! Ένας τέτοιος γκαζάκιας …έδρασε για τα καλά στο A4 και το μεταμόρφωσε σε rosonero!!!

Smbros.gr - Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VW,AUDI,SKODA,SEAT
Tuningradio