ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

AUDI Α4 V6 2.4 220PS ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ (…και του βελτιωτή και του Audi)

Καμία σχέση με την αλήστου μνήμης, εξαιρετικής καλλιτεχνικής αξίας και βαθυστόχαστου σεναρίου κινηματογραφική ταινία. Ο τίτλος, που χρησιμοποιούμε για την παρουσίαση του μήνα – και αποφασίσαμε να κάνουμε εξώφυλλο – δεν αφορά ούτε καν στην ευχή, με την οποία βαπτιζόμαστε οι Χριστιανοί ανά τον κόσμο. Έχει να κάνει μόνο στον “πατέρα” του μοναδικού Α4, που θα απολαύσετε. Και επειδή από την αρχή της δημιουργίας ενός ινδάλματος, δεν ακολουθείται πάντα μια συγκεκριμένη και προβλέψιμη διαδικασία, αρκεί να δει κανείς το αποτέλεσμα, για να κατανοήσει σε όλο του το μεγαλείο το θαύμα. Σε ένα τέτοιο ίνδαλμα είναι αφιερωμένες οι παρακάτω σελίδες του TUNING.

GOLF 2.0 115PS – GOLF 2.9T 350PS – David VS Goliath

Εχει τύχει κι άλλες φορές κατά το παρελθόν να μπω στο trip της σύγκρισης και να στήσω δύο φτιαγμένα το ένα απέναντι στο άλλο, με σκοπό να βρω το καλύτερο. Σε όλες τις περιπτώσεις και μέχρι να τσεκάρω κάθε λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα των συγκρίσεων δεν ήταν ευδιάκριτο με την πρώτη ματιά. Γι’ αυτό και είχε γούστο η υπόθεση, αφού μέχρι το τέλος δε γνώριζα τον …νικητή. Ομολογουμένως σοκαρίστηκα, όταν δόθηκε η εντολή -άνωθεν- να συγκρίνω τα δυο αυτά Golf. Εκτός από τη γνωστή φάση, προ αμνημονεύτων ετών, όπου ο Δαυίδ πήρε μια πετρούλα και σώριασε κάτω τον Γολιάθ και αν δεν με απατά οικτρά η μνήμη μου, δε νομίζω να έχει συμβεί τέτοιο θαύμα ξανά! (ΟΚ, η κατάκτηση του Euro το 2004 ήταν ένα ακόμη!!!).

ESSEN MOTOR SHOW 2007 – Η …ΞΕΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ!

Τι να αισθανθεί κανείς, όταν ξεκινάει για το Essen – εκεί όπου η λέξη “βελτίωση” έχει γράψει κάποιες από τις πλέον σημαντικές σελίδες της ιστορίας της – και άμα τη αφίξη του, ανακαλύπτει, ότι τίποτα δεν είναι όπως παλιά! Φρούδες αποδείχτηκαν οι ελπίδες, όσων εξ ημών αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και φέτος το ταξίδι προς τη φίλτατη χώρα του Βορρά, για να πάρουν ιδέες, να θαυμάσουν καινούρια δημιουργήματα, να εντυπωσιαστούν από τις παραστάσεις του μέλλοντος. Φέτος στο Essen το πεπόνι …ήταν μάπα!

GOLF R32 270PS POWER RANGER – (…δεν παίζουν μ’ αυτά τα πράγματα!)

Κι αν σου έλεγα, ότι υπάρχουν οδηγοί, που δεν αρκούνται στο πολύ καλό στήσιμο και στα 250Ps του “απλού” Golf R32, τι θα σκεφτόσουν; Ότι, μάλλον, η Nothelle βγήκε πάλι εκτός εαυτού και ετοίμασε μια extreme έκδοση με ακόμη περισσότερη δύναμη, που είναι έτοιμη να ξεμπαζώσει τα πεζοδρόμια και να ξετινάξει τους αντιπάλους …μόνο με μια ανάσα ατμοσφαιρικού αέρα. Cool man!!!

SKODA FABIA VRS 1.9T 247PS TRACK STAR!

Το όνομα Luke Schlewitz, προφανώς, δεν σας λέει τίποτα. Πώς να γνωρίζετε, άλλωστε, ότι πρόκειται για ένα 18χρονο αγόρι, που κατοικεί στο Peterborough, εργάζεται στο βελτιωτικό οίκο Jabbasport και, ταυτόχρονα, είναι ιδιοκτήτης ενός άρτια εξοπλισμένου συνεργείου βελτιώσεων αυτοκινήτων; Για να είμαστε ειλικρινείς, ούτε και εμείς θα γνωρίζαμε τον εν λόγω -πολύ τυχερό- κύριο, αν δεν έπεφταν στα χέρια μας οι φωτογραφίες του φτιαγμένου Fabia, που έχει στην κατοχή του. Από τον ανταποκριτή μας στην Γηραιά Αλβιόνα Matty Graham, όλη η αλήθεια για τον star των αγγλικών δρόμων.

VW VENTO 2.9 192PS – Ο,ΤΙ ΛΑΜΠΕΙ …ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!

Όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες αποφασίζουν να βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μοντέλα, τα οποία τις έβγαλαν ασπροπρόσωπες, αναρωτιέται κανείς το γιατί και υποθέτει, ότι πρόκειται να κάνουν ένα θαρραλέο βήμα και να τα αντικαταστήσουν με άλλα ιδιαζόντως εξαιρετικά. Όταν, όμως, η ίδια διαδικασία -της …διαγραφής, ουσιαστικά- αφορά μοντέλα, που δεν κατάφεραν να καταλάβουν το επιθυμητό κομμάτι της αγοραστικής πίτας, τότε ΟΛΟΙ συμφωνούν, πως πρόκειται για μια κίνηση τακτικής, που έπρεπε να γίνει. ΟΛΟΙ;;; Μην είστε και τόσο σίγουροι. Υπάρχουν και κάποιοι, φανατικά ονειροπόλοι, συναισθηματίες και ρομαντικοί, που επιμένουν να αναμοχλεύουν το σακί των αναμνήσεων και να ακολουθούν το παρελθόν αντί το μέλλον. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά -και οι βελτιωτές τα μανίκια ακόμα ψηλότερα!!!

Smbros.gr - Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VW,AUDI,SKODA,SEAT
Tuningradio