ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

To μοντέλο της Volkswagen τρίτης γενιάς Golf Mk3 έκανε στην αγορά το ντεμπούτο τον Αυγούστου, 1991 έγινε μεγαλύτερο από τον προηγούμενο μοντέλο αυξήθηκαν ελαφρώς οι εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος του σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ το μεταξόνιο είχε παρέμεινε αμετάβλητο. Σαν μοντέλο συνέχιζε να πουλά μέχρι και το 1999. Εδω να τονίσουμε το γεγονός ότι ήταν Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 1992 και βοήθησε παρά πολύ την μαμά εταιρία ,αφού ήταν ένα μοντέλο που έχει πουλήσει αρκετά κομμάτια σε όλον τον κόσμο. Αυτά για την ιστορία του μοντέλου γιατί εμείς εδώ στο Tuning Edition παρακάτω θα ασχοληθούμε με την καθαρά αγωνιστική έκδοση του Golf Mk3.

ESSEN MOTOR SHOW 2008 – MONO ΤΟ GROUP!

Η Διεθνής Έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων του Essen έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια. Και η παρουσία του TUNING επίσης! Μόνο που κάθε χρόνο πηγαίνουμε με λαχτάρα και αδημονία, για να δούμε το διαφορετικό, αυτό το κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και θα μας κάνει να σκεφτούμε τρόπους βελτίωσης beyond the limits …αλλά τις περισσότερες φορές μένουμε με την όρεξη! Φέτος πάντως, τα πράγματα ήταν θεαματικότερα και εμάς τουλάχιστον μας άρεσαν για πολλούς λόγους, ιδιαιτέρως όμως για έναν: το GROUP!

Audi A3 tech spec lambo

Κάνει την διαφορά. Όταν το σύνολο των Νγγλων φανατικών οπαδών του ομίλου VW πρεσβεύουν ότι το λίγο είναι αρκετό ο Adam Cooper βαδίζει το δικό του δρόμο…

Vw passat 170PS – Η αιχμή του δόρατος

Το πρωτότυπο Volkswagen Passat ξεκίνησε το 1973 την παραγωγή του και οι τύποι που προσφέρονταν αρχικά 2-door – και 4-door sedans ενώ στην συνέχεια ήρθαν και οι εκδόσεις με τρείς και πέντε πόρτες. Να
σημειωθεί ότι τα αρχικά μοντέλα σχεδιασμού του εσωτερικού χώρου ήταν από τον οίκο του Giorgetto Giugiaro.

Συνεχίζοντας τις τεχνικές συμβουλές, που εγκαινιάσαμε από το προηγούμενο τεύχος 26, του περιοδικού μας, θα ασχοληθούμε και στο παρόν επίσης με τον 20VT του Goup VW.
Όταν ο κινητήρας αυτός είναι τοποθετημένος στα: Αudi A4-A6, VW Passat & Skoda Superb δυνατόν να εμφανίσει σοβαρό πρόβλημα στην τουρμπίνα, που εύκολα μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή της.

Roc – Ο αγώνας των παγκόσμιων πρωταθλητών για το 2008

Διαφωνήσατε ποτέ με τον ή τους φίλους σας για το ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο; Σίγουρα ναι! Η απάντηση στο ερώτημα αυτό ίσως έρχεται μέ-
σα από τον ετήσιο αγώνα των πρωταθλητών. Ποιος λοιπόν είναι ο καλύτερος;

VW Corrado – ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ

Το Corrado είναι το τελευταίο αληθινό σπορ κουπέ που κατασκευάστηκε από τη Volkswagen. Ήταν διαθέσιμο στις ΗΠΑ από το 1990-94 και στον Καναδά μέχρι το 1995, το G60 και SLC μοντέλα, έφτασε μεταγενέστερα όλα σε 3 θυρών (hatchback) μορφή. Στην Ευρώπη είχε πωληθεί από το1988 μέχρι το 1995 ενώ ήταν επίσης και σε διαθέσιμες με υπερτροφοδότηση 2L σε 8βάλβιδα ή 16βάλβιδα καπάκια 4cyl , καθώς και με τον κορυφαίο μοτέρ των 2.9L VR6 . Περίπου μόλις 19.000 Corrados εισήχθησαν στη Βόρεια Αμερική που καθιστά αρκετά σπάνιο το σπορ αυτοκίνητο εκεί. Όλα ήταν Corrados που συναρμολογούνται στο εργοστάσιο στης Karmann στο Osnabrόck, στη Γερμανία.

GOLF II VR6 2.8 250PS – www.LOVE4GOLFII.com

Εγώ με το διαδίκτυο δεν τα πάω καλά. Σκέτος σκράπας δηλαδή. Μέχρι να μάθω να γράφω στον υπολογιστή, έφαγα ατελείωτες ώρες και τρελή φρίκη. Γενικώς, είμαι της παλιάς σχολής σε όλα: από τις γκόμενες μέχρι τα αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, προτιμώ κάργα ένα δυάρι φτιαγμένο, παρά ένα super new μοντέλο της VW. Γι’ αυτό και το Golf, που βρήκα να με περιμένει πάνω στο γραφείο -οι φωτογραφίες του, εννοώ- με έκανε να σκεφτώ, ότι υπάρχουν ακόμα εραστές του παλιού, καλού tuning! Όσο για το www.love4golfII.com, μην τρως πρόλογο…έτσι, για να δείξω ότι πάω με το ρεύμα της εποχής το ‘γραψα!!!

SIDMETAL S.A. – Ferrus and non ferrus scrap metals

Φροντίδα για το περιβάλλον, με σεβασμό και ευθύνη. Τέλος στην ταλαιπωρία, τη γραφειοκρατία, στο χαμένο χρόνο και στα έξοδα. Με μεγάλη καθυστέρηση, είναι η αλήθεια, συνειδητοποιήσαμε και στην πατρίδα μας ότι βασικός και θεμελιώδης παράγοντας στην προστασία του περιβάλλοντος είναι η ανακύκλωση. Στην κατεύθυνση αυτή δημιουργήθηκαν εξ αρχής ή μετεξελίχτηκαν σταδιακά, αρκετές επιχειρήσεις που εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιούνται στην ανακύκλωση του μετάλλου, γνωστές κυρίως σαν παλιατζίδικα ή σκραπατζίδικα…

VW BEETLE 1.8 – ΤΑ …ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ!

Τα ‘’σκαθάρια” έχουν πάψει να τραγουδούν live πάνω από τρεις δεκαετίες. Επομένως, είναι μεγάλη έκπληξη, που κατάφερα να βρω ένα ‘’σκαθάρι” να τραγουδήσει μόνο για πάρτη σου στα τέλη του 2008, δε νομίζεις; Διορθώνω. Όχι ΜΟΝΟ να τραγουδήσει, αλλά να στήσει ολόκληρη συναυλία, κονσέρτο για …πολυ-φώνα(!!!), live performance για εξαιρετικούς ακροατές. Και αυτό το Beetle είναι …απελπιστικά μοναδικό!

Smbros.gr - Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VW,AUDI,SKODA,SEAT
Tuningradio