ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

AUDI A4 1.8T FSI 160PS – ‘ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ’ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Για να μπορέσει ένα Α4 να με συγκινήσει, θα πρέπει το λιγότερο να ξεπερνάει τα 250Ps, να έχει υποστεί βελτίωση τουλάχιστον δευτέρου βαθμού και να φοράει την τελευταία λέξη της …μόδας: από μασπιέ μέχρι αεροτομή. Απορώ κι εγώ, πώς έφτασα στο σημείο να μείνω χαζός, με ένα Α4, που έχει πολύ λίγα από τα παραπάνω απαραίτητα ‘συστατικά’ και που με μια πρώτη ματιά δεν έχει να δείξει τίποτα το συγκλονιστικό. Αν απορείς κι εσύ, μείνε μαζί μου για να μάθεις τι εστί …εγκεφαλικό αυτοκίνητo.

DRIFT KING OF EUROPE 2009 – FINAL ROUND
Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 26 – 27 Σεπτεμβρίου

Πάνω από 5000 θεατές πέρασαν από το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό γύρο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Drift King Of Europe, ήμασταν και μείς εκεί. 10 συμμετοχές από Σερβία, Γαλλία, Σλοβακία, Ουγγαρία και 5 από την όμορφη Κύπρο μαζί με τους καλύτερους της Ελλάδας έδωσαν στο event ευρωπαϊκό αέρα και μας ξεσήκωσαν με τα τεχνικά τους περάσματα.

Fabia RS

Σε προηγούμενο τεύχος παρουσιάσαμε ένα absolutely fabulous αυτοκίνητο! Ένα fabia χωρητικότητας 1,8 Lt τουρμπίσιο –εννοείται- με απόδοση 200 PS. Φαίνεται όμως πως κάποιος <<φίλος>> ζήλεψε τη δόξα του και αποφάσισε να αποδείξει, ότι το δικό του Fabia είναι ανώτερο! Μάλιστα για να στεφθεί όλο το εγχείρημα με επιτυχία, ήθελε οπωσδήποτε μάρτυρες: αξιόπιστους και αρκετούς…

GOLF GTi 2.0 260PS – ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ RIEGER

Όταν πριν από τέσσερα χρόνια περίπου παρουσιάστηκε der neue Golf, με το δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 200Ps, αναρωτιόμασταν, αν θα μπορέσει να συναγωνιστεί και να εκτοπίσει από την αγορά το μέχρι τότε διαμάντι της VW, το 18άρη τουρμπάτο με τα 150Ps. Με το πέρασμα του χρόνου αποδείχτηκε, ότι δεν μπόρεσε να κερδίσει τόσο μεγάλο μερίδιο αγοραστών, αλλά μπόρεσε κάτι μοναδικό: να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι άπαξ και το γνώρισαν δεν το αποχωρίστηκαν ever…

Nothelle Box – Μεγαλύτερη ισχύς, μικρότερη κατανάλωση

Ο γνωστός από το 1967 Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Nothelle, που όπως είναι γνωστό, ασχολείται με τη βελτίωση των αυτοκινήτων του Group Vag (VW-AUDI-SEAT-SKODA) καινοτόμος και πρωτοπόρος όπως πάντα παρουσιάζει το Nothelle Box!

Seat Ibiza 20VT

Ένα μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο έχει την τιμή να φιλοξενεί η στήλη του VW tuning edition που αφορά καθαρά αγωνιστικές κατασκευές. Τη μοναδικότητα αυτού του τόσο διαφορετικού Seat Ibiza 20VT που τρέχει στους Ελληνικούς αγώνες θα παρουσιάσουμε μέσα από τις σελίδες μας!

Tiguana

Τα βλέπουμε παντού, στα pet shop, στην τηλεόραση, είναι οι όμορφες μικρές σαύρες τα “iguana” τα οποία μας εντυπωσιάζουν με τα όμορφά τους χρώματα. Παρουσιάζοντας το Tiguan, ένα αυτοκίνητο όσο πιο Golf και Touareg γίνεται, με όπλο μάλιστα την ποιότητα που έχει η VW,και μια «έξυπνη» γκάμα κινητήρων, αποτελεί ένα από τα top αυτοκίνητα στην κατηγορία των SUV.

Seat Ibiza – Taxi Driver

Εάν πιστεύετε ότι όλοι οι ταξιτζήδες είναι αργοί και χρησιμοποιούν μισοκατεστραμμένα οχήματα, τότε οπωσδήποτε πρέπει να συναντήστε τον Hari Hirwanen και το δικό του Seat Ibiza. Πάντα χρειάζεται χρόνο για να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Αν το θες και <<νευρικό>>, είναι δυσκολότερο κι απαιτείται ο διπλάσιος χρόνος. Απ’ την άλλη υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Kari που το κατόρθωσε 2 φορές!

Essen Motor Show

Εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί, θα λέγαμε ότι πλέον έχει περάσει στο DNA μας, μας έγινε συνήθεια, να δίνουμε το παρόν στη μεγαλύτερη επί Ευρωπαϊκού εδάφους ετήσια εκδήλωση tuning. Έτσι και φέτος εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης θεωρήσαμε επιβεβλημένο και επισκεφθήκαμε το Essen Motor Show, προκειμένου να σας ενημερώσουμε, εσάς τους λάτρεις του αυτοκινήτου και αναγνώστες του περιοδικού μας, από πρώτο χέρι για τα τεκτενώμενα.

Smbros.gr - Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VW,AUDI,SKODA,SEAT
Tuningradio