ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ABF TUNING SHOW 2010
Αριστοκρατικό Βασιλικό και Fανταστικό (ABF)

Αριστοκρατικό Βασιλικό και Fανταστικό (ABF) θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το ΑΒF Tuning Show, που έγινε και φέτος στη Γερμανία. Παρόλο που ο καιρός δεν μας ευνόησε λόγο της μεγάλης χιονόπτωσης που έκλεισε τα πάντα, εμείς καταφέραμε ξεπερνώντας κάθε δυσκολία και εξασφαλίσαμε για εσάς μια μικρή γεύση από ότι συνέβη έχοντας βέβαια τη βοήθεια του ανταποκριτή μας στη Γερμανία Patrick Hille.

ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ Golf 3 GTI TDI
Όταν το μεράκι, η καλαισθησία, η γνώση, η αγάπη κι η έμπνευση για tuning, συνυπάρχουν στις ιδανικές αναλογίες, τότε δημιουργούνται κατασκευές παρόμοιες με αυτή που σας παρουσιάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν. Δηλαδή το μαύρο διαμάντι, το μαύρο Golf GTI TDI του 97 στη μορφή, που μετά από τριών ετών ακούραστες προσπάθειες, ατέλειωτες ώρες σκληρής δουλειάς και φυσικά σεβαστής ποσότητας χρημάτων, εμφανίζεται σήμερα.

GOLF II G60 1.8 160PS
ΚΑΙ ΤΟ GOLF ΣΤΟ F/B…

Εντάξει, γνωστό το παραμύθι! Όταν κάτι είναι στη μόδα, το ξεπατικώνουμε και το ακολουθούμε τυφλά. Τις περισσότερες φορές χωρίς όριο, χωρίς έλεγχο, χωρίς σκέψη. Έτσι και με το Facebook, που έχει μπει στην καθημερινότητα του κάθε πικραμένου και ο κακομοίρης κυκλοφορεί νυχθημερόν με το κινητό στο χέρι, όχι για να μιλάει, αλλά για να απαθανατίζει τις ‘’τρελές’’ στιγμές του και να τις ανεβάζει στο F/B, να τις βλέπουν οι άλλοι πικραμένοι και όλοι μαζί να νομίζουν, ότι ζουν. Δεν είμαι fun, όπως καταλάβατε. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Ανάμεσα στις π…ριές, που βλέπουμε συνεχώς στην τεράστια αυτή ‘’ανακάλυψη’’, ενίοτε υπάρχουν και τίποτα ενδιαφέροντα …κομμάτια. Όπως το Golf, που παρουσιάζει αυτόν το μήνα το TUNING και το οποίο πρωτοείδα –ω! του θαύματος- σε μια φωτό στο F/B. Το ερωτεύτηκα ακαριαία…

TRANSPORTER……………;;;
WELL COME TO THE HOTEL CALIFORNIA

Δεν είναι καθόλου δύσκολο στους παλιότερους να θυμηθούν τη θρυλική μπαλάντα των Eagle’s, με την οποία ουκ ολίγοι έχουν καψουρευτεί, έχουν χορέψει το πρώτο τους μπλουζ, έχουν προχωρήσει σε ανελέητο sex…Το δύσκολο είναι να μάθουν οι νεότεροι ποιο είναι αυτό το τραγούδι και τι σχέση μπορεί να έχει με ένα περιοδικό βελτίωσης. Όταν ανακαλύψαμε αυτά τα δύο VW, δεν μπορούσαμε παρά να τα μοστράρουμε φάτσα κάρτα στο TUNING για πολλούς λόγους …τον εξής έναν: ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ!

OCTAVIA I 4×4 – ΑΡΕΤΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΕΚΝΑ….

Είμαι σταματημένος στο φανάρι. Κοιτάζω αριστερά μου και το βλέμμα μου μαγνητίζεται από το ασημί Octavia Ι 4χ4. Σκέπτομαι ότι και εγώ θα επιθυμούσα ένα τέτοιο τούμπανο, για να κάνω το κομμάτι μου. Κοιτάζω πιο προσεκτικά και στη θέση του οδηγού διακρίνω ή καλύτερα αναγνωρίζω στο πρόσωπο του οδηγού ένα γνώριμο, τόσο σε μένα όσο και στους παλαιότερους των αναγνωστών του περιοδικού μας.

VW GOLF TDi CR

Είναι μερικές φορές που στην Ελλάδα, όταν σκεπτόμαστε κάποιες γειτονικές χώρες και συζητάμε για κάποια ειδικά θέματα που αφορούν τους αγώνες αυτοκίνητων, νομίζουμε ότι τα πράγματα εκεί έξω είναι <<κάπως>>… και σε μερικές περιπτώσεις μάλλον χειρότερα από ότι στη χώρα μας! Δυστυχώς κάνουμε ένα μεγάλο λάθος!

Audi TT το αρνάκι που έγινε λύκος!

Είναι φορές, εδώ στο περιοδικό, που αναρωτιόμαστε εάν όλες οι μετατροπές, όχι μόνο από οικονομικής πλευράς αλλά και από αισθητικής, αξίζουν τον να γίνουν! Η απάντηση σίγουρα αφορά τον καθένα ξεχωριστά και από το πως βλέπει τη βελτίωση! Πάντως για το συγκεκριμένο Αudi ΤΤ τα πράγματα είναι πιο απλά!

Smbros.gr - Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VW,AUDI,SKODA,SEAT
Tuningradio